Dermo Vite Schoonheidssalons
· · · · · Pigment Behandeling · · · ·
Definitief Ontharen - Schoonheidssalon Naaldwijk  Dermo Vite

IPL (Intense Pulsed Light)

Bent u ook een man of vrouw die last heeft van ongewenste haargroei? Heeft u genoeg van het oneindige scheren en harsen? Wilt u altijd een haarloze en gladde huid zonder dat u hier moeite voor hoeft te blijven doen? Dan is definitief ontharen met IPL de oplossing voor u!

Naast definitieve ontharing is IPL ook ter behandeling van:
· acne
· pigmentvlekken
· couperose
· huidverjonging / anti aging

Voor de IPL behandelingen   Na de IPL behandelingen
Voor de definitief ontharen behandeling   Na de definitief ontharen behandeling

Behandelmethode

Met het VPL-systeem van Energist ULTRA betekent een nagenoeg definitieve ontharing van elk denkbaar lichaamsdeel. Deze methode is uiterst geschikt voor zeer gevoelige huiden.

Wat is nu dit VPL-systeem? De traditionele systemen hebben een enkele flits, waar het VPL-systeem binnen een flits meerdere pulsen kan geven. Hierdoor kan de temperatuur in de haar veel hoger oplopen, zonder dat de omringende huid mee opwarmt. Dit resulteert in een sneller, veiliger en beter resultaat, waardoor veel minder behandelingen nodig zijn dan met een traditioneel systeem.

Daar niet alle haren tegelijk in de groeifase zijn, is het onmogelijk om in slechts 1 keer alle haren permanent te verwijderen. Het aantal keren dat moet worden geflitst voor een optimaal resultaat is dan ook per persoon verschillend. Deze hangt o.a. af van de dikte van de haar, de kleur van de haar en huid, de methode van vroegere ontharing en de groeisnelheid. Na een testbehandeling kan uw schoonheidsspecialiste een indicatie geven van het aantal keren dat u terug moet komen.

Voor het aangaan van een behandeling is het mogelijk om geheel vrijblijvend een afspraak te maken om een proefflits te ondergaan en wat extra informatie mee te nemen. Twee weken na het nemen van de proefflits wordt in een vervolgafspraak bepaald of de behandeling werkzaam is voor uw haren en hoeveel behandelingen er nodig zijn.

Bij VPL wordt er gebruik gemaakt van verschillende kopstukken en kleuren licht. Waardoor er zeer effectieve behandelingen mogelijk zijn voor:
* Couperose
* Pigmentvlekken
* Acne
* Huidverjoning

Definitief ontharen met IPL
 
 
 
Afspraak maken of heeft u een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact op of maak telefonisch een afspraak: telefoon 0174 628 538
Adres: Dreesplein 1, 2672 EA Naaldwijk. E-mail: info@dermovite.nl